Po ostatnim wyjeździe do Gdańska, również na mecz przyjaźni między Lechią a Śląskiem, do mojej kolekcji szali dołączyły dwa cenne rekwizyty. Jeden szal to tzw. pasiak w barwach biało-zielonych z haftem, drugi szal, jednostronny z napisem "To my tworzymy historię".
Ostatnio zmieniony przez PrzemkoXVI 30-08-2010, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona drużyna: SKY SPORT hehe
Zbierasz od: 2007
Wiek: 36 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 760 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: 14-11-2010, 16:21
Ja posiadam 4 szaliki 2 kupilem na wycieczce ( w Kopenchadze i Stambule) drugie dwa natomisat sa bardziej cenne dla mnie jeden Reprezentacji Polski drugi FC Porto oto fotki :
aha sciane zamazalem zeby Tomek dał jej spokoj
na szaliku Besiktasu sa kozackie orły dla tego zrobilem 2 fotki wiecej
Ostatnio zmieniony przez Gracjan 14-11-2010, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
U mnie na chwile obecną:
-Unia Oświęcim(jeszcze za czasów dwórów czyli 2006)
-Unia Oświęcim królestwo niebieskie
-Unia Oświęcim zgodowy z Górnikiem Brzeszcze
-Wisła Kraków
-Manchester City
-VfL Wolfsburg
Ulubiona drużyna: AC Milan
Zbierasz od: zaczynam od stycznia 2012
Wiek: 37 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 228 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 09-01-2012, 02:23
A ja posiadam 3 szaliki: AC Milan -Forza Milan ,drużyny z mojego miasta czyli Czarni Jasło i szalik Atletico Madryt znalazłem go kiedyś i sobie wziąłem i tak leży w szafie do dziś może ktoś chce za friko?? np jakiś Fan Realu aby sobie mógł spalić na balkonie hehe...
Zdjęcie szaliczka jaki mam do oddania za free...
_________________ FORZA Milan !!!
Ostatnio zmieniony przez snajperxxx 12-01-2012, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Sorry za Offtop, ale Polska ma GODŁO, a nie herb
W porównaniu z forumowymi kolekcjonerami - bardzo słabo, ale mi wystarczy, kupię więcej jak będzie trochę kasy:
Górnik Zabrze - okolicznościowy na 60-lecie klubu(2008)
Polska x 3
Walka Zabrze
Liverpool FC x 2
Widzę, że zależy ci na tym ostrzeżeniu i pracujesz na nie, więc uprzejmie informuję:
Kolejne takie głupie wystąpienie i osiągniesz swój cel, będzie premierowe ostrzeżenie.