W piątek Lech Poznań:
Stary bilet Lech Poznań-Korona Kielce
4 karty zawdoników
2 programy meczowe z 2007
Zdjęcie Lecha
Plakat Lech Poznań-Manchester City
REKLAMA
Ulubiona drużyna: arsenal
Zbierasz od: czerwiec 2008
Jarosław Tkocz
Idran Shriki
Prejuce Nakoulma
Michal Gasparik
Wojciech Król
Arkadiusz Milik
Marcin Wodecki
Adam Wolniewicz
Michał Bemben
Mariusz Magiera
Michał Płonka
Krzysztof Mączyński
Daniel Gołębiewski
Wszystkie na odwrocie zdjęcia całej drużyny Górnika Zabrze .
EDIT: udało mi się zidentyfikować ostatni autograf na zdjęciu, oprócz tej trzynastki jest jeszcze Boris Pesković. Oni musieli chyba kończyć medycynę, że mają takie pismo
Ostatnio zmieniony przez Maciex1995 04-09-2011, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona drużyna: Wisła Kraków
Zbierasz od: 29 maja 2011 r.
Wysłany: 04-11-2011, 20:46
Ja na meczu z Fulham zdobyłem autograf Gordana Bunozy, podczas gdy kupował sobie herbatę stojąc w kolejce przede mną Dodatkowo spotkałem Jovanovicia, ale zanim zdążyłem poprosić o autograf poszedł na stadion i więcej go nie widziałem
Co do Piotrka- pewnie dostaje multum takich listów i odpisuje tylko na wybrane, lub czasami wyrzuca, a czasami odsyła.
Ostatnio zmieniony przez Adrianby 04-11-2011, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona drużyna: FC Barcelona
Zbierasz od: roku
Wysłany: 17-12-2014, 23:10
Mam już trochę autografów różnych piłkarzy, ale też skoczków. M.in. Neuer, Alaba, Martinez, Obraniak, Boruc, Van Persie, Boateng i inne. Dzisiaj przyszedł autograf Daniela Sturridge'a z dedykacją.
Ja ostatnio dostałem zdjęcie z autografem Stevena Gerrarda - prawy górny róg. Oprócz tego, wreszcie oprawiłem stary plakat Górnika i trochę biletów i karnetów z różnych lat... z których wiele natychmiast zjechało z górnego rzędu na dół