Forum MyCorinthian

Statystyki  FAQ  Regulamin  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Zarejestruj się  Zaloguj się  Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Planuję wyjazd do USA jako au pair
Autor Wiadomość
jamescrook
Zielona podstawka

Ulubiona drużyna: rrr
Zbierasz od: rrr
Wysłany: 01-06-2025, 20:55   Planuję wyjazd do USA jako au pair

Planuję wyjazd do USA jako au pair i jestem na etapie wybierania agencji. Wiem, że jest ich sporo – Cultural Care, AuPairCare, InterExchange itd. Ale ciężko mi się zdecydować, bo każda ma trochę inne warunki, koszty i opinie. Czy ktoś z was wyjeżdżał przez którąś z tych agencji?

REKLAMA

Wysłany: 04-06-2025, 09:21   

josepruitt
Zielona podstawka

Wysłany: 04-06-2025, 09:21   

Też miałam problem z wyborem agencji – porównywałam Cultural Care i InterExchange, bo różniły się nie tylko kosztami, ale też wsparciem na miejscu. Ostatecznie zdecydowałam się na InterExchange i nie żałuję – mniej formalności, a kontakt z koordynatorem był świetny.
Jeśli nadal się wahasz, zajrzyj na bloga https://easy-travel-usa.com/blog/ – jest tam sporo konkretnych wpisów o tym, jak wygląda życie au pair w praktyce, jak wybrać agencję i na co zwracać uwagę. Dla mnie te artykuły były bardzo pomocne przy podejmowaniu decyzji!

jamescrook
Zielona podstawka

Wysłany: 04-06-2025, 09:55   

Ale znam osoby, które jechały z Cultural Care i też były zadowolone, więc dużo zależy od tego, czego konkretnie szukasz – np. czy ważniejsze są dla Ciebie niskie koszty, lokalizacja rodzin czy poziom wsparcia. Warto zrobić sobie tabelkę porównawczą i zebrać opinie z różnych źródeł – to bardzo pomaga w podjęciu decyzji.

Odpowiedz do tematu